Криейтив Комънс договор
This произведение is licensed under a Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България License. Блог класация

събота, 10 август 2013 г.

Салата с кус-кус



Продукти:

  • 250 гр. кус-кус
  • 5 кисели краставички
  • 2 варени моркова
  • 2 чушки
  • 250 гр. царевица от консерва
  • Колбас по желание
  • 100 гр. сирене крема
  • 100 гр. майонеза
  • Лимонов сок
  • 50 мл. зехтин




Начин на приготвяне:

   Запържете кус-куса в зехтина за около 5  минути и след това го залейте с топла вода и оставете да се свари. След това го изплакнете със студена вода и го изсипете в подходящ съд за приготвянето на салатата. Запържете хубаво нарязаните на ситно чушки с малко сол и ги изсипете при кус-куса. Сложете и нарязаните моркови, колбас и царевица.
   Разбийте сиренето със майонезата и лимоновият сок и залейте салатата, овкусете със сол и рзбъркайте добре.