Криейтив Комънс договор
This произведение is licensed under a Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България License. Блог класация

петък, 5 април 2013 г.

Подпечени пилешки дробчета с яйца



Продукти:
  • 1 кг пилешки дробчета
  • 5 яйца
  • 300 мл. кисело мляко
  • 2 с. л. олио
  • 1 кубче пилешки бульон
  • сол
Начин на приготвяне:
   Измитите дробчета се посоляват поръсват се с олиото и се запичат за около 15 минути във фурна. През това време се приготвя заливка от яйцата, киселото мляко и пилешкия бульон. Когато водата от дробчетата се е поизпари, заливате дробчетата с яйцата и киселото мляко и връщате във фурната до получаването на хубав златист цвят.