- 250 гр. кус-кус
- 5 кисели краставички
- 2 варени моркова
- 2 чушки
- 250 гр. царевица от консерва
- Колбас по желание
- 100 гр. сирене крема
- 100 гр. майонеза
- Лимонов сок
- 50 мл. зехтин
Начин на
приготвяне:
Запържете
кус-куса в зехтина за около 5 минути и
след това го залейте с топла вода и оставете да се свари. След това го изплакнете
със студена вода и го изсипете в подходящ съд за приготвянето на салатата.
Запържете хубаво нарязаните на ситно чушки с малко сол и ги изсипете при
кус-куса. Сложете и нарязаните моркови, колбас и царевица.
Разбийте сиренето
със майонезата и лимоновият сок и залейте салатата, овкусете със сол и
рзбъркайте добре.